Mikä Pakettikiituri?

Pakettikiiturin tausta

Pakettikiituri on Siniaalto Group Oy:n tavaramerkki. Siniaalto Group on toiminut taksiliikenteessä jo vuodesta 2016. Osakeyhtiömuotoa ennen yrityksen omistaja ja toimitusjohtaja Toni Siniaalto on toiminut taksiyrittäjänä toiminimellä vuosina 2013–2016. Viime vuosina takseilla on ollut yhä enemmän kysyntää myös tavarakuljetusten tiimoilta. Vuonna 2020 Siniaalto Group aloitti lääkekuljetukset pk-seudulla. Näin sai alkunsa Pakettikiituri.

Pakettikiiturin asiakkaat

Olemme asiakaspalvelun ammattilaisia ja saammekin hyvästä palvelustamme jatkuvasti kiitosta. Palvelemme pääasiassa yrityksiä nopeissa kyytitarpeissa. Tyypillinen asiakas on yritys, jonka täytyy toimittaa jokin kriittinen osa tai dokumentti omalle asiakkaalleen, jotta seisahtunut projekti tai tuotanto saadaan taas käyntiin. Luonnollisesti palvelemme myös yksityisiä asiakkaita. Tällöin hintoihimme lisätään ALV 24%.

Miten tilaan pakettitoimituksen?

Jos sinulla on tavara tai asiakirja toimitettavana, tee näin:

1. Ota meihin yhteyttä.
Saat meidät kiinni joko puhelimella vuorokauden ympäri (044 544 5500, vain puhelut) tai sähköpostilla (asiakaspalvelu@pakettikiituri.fi). Voit myös täyttää tarjouspyyntölomakkeen.

2. Odota tarjoustamme.
Arkisin 8–16 vastaamme lomakkeella tehtyihin tiedusteluihin tunnin kuluessa. Muina aikoina kannattaa soittaa, jotta saat vastauksen nopeasti. Palvelemme puhelimitse 24/7.

3. Hyväksy tarjous.
Jos hinta ja muut ehdot ovat mielestäsi kunnossa, voit vain kuitata tarjouksen sähköpostilla ok:ksi. Kuittaus toimii samalla tilausvahvistuksena.

4. Odota paketin noutoa.
Kuljettajamme tulee hakemaan sen sovitusti ja kuittaa sinulle, kun toimitus on perillä.

Mies Pakettikiiturin takana

Hei!

Olen Toni Siniaalto, Siniaalto Groupin perustaja ja toimitusjohtaja. Pakettikiituri sai alkunsa tarpeesta: meiltä kyseltiin tihenevään tahtiin tavarataksi-mahdollisuutta ja nimenomaan pikapakettien sekä muiden kiireisten toimitusten mahdollisuutta. Mikäpä siinä. Kun on ammattitaitoisia kuljettajia töissä ja asiakaspalvelu pelaa, kuten sen kuuluukin, kuljetamme mielellämme vähän hiljaisempiakin takapenkkiläisiä. 🙂 Ota rohkeasti yhteyttä. Ratkaisu kuljetuspulmiisi löytyy varmasti tätä kautta.